Ja så vi leva!

Två extraföreställningar 19 och 20 mars

Många hann inte se vår fantastiska föreställning.
Vi gör nu två extraföreställningar på Teater Martin Mutter.

Det händer saker i våra liv så föreställningen har några förändringar
och lite nytt material.
Har du inte sett den, boka biljett redan nu.
I höstas var nästan alla föreställningar utsålda.
Tipsa också gärna andra du tror kan vara intresserade.

Biljettbokning: info@evaahremalm.se
Betala i kassan kontant eller med kort

Välkomna!
Maria och Eva

Ja så vi leva! i SVT Örebro och Nerikes Allehanda

Länk till artikel hos SVT Örebro.

Nerikes Allehanda skriver om föreställningen här.

Affisch och informationsblad

Finns här nedan i pdf-format, eller till höger som bilder. Klicka på länkarna nedan eller bilderna för att öppna eller ladda hem.

Affisch
Informationsblad

Ja så vi leva!

Örebroarna berättar på scen - ur sina liv.

I höst sjösätter vi ett berättarprojekt med stöd från Region Örebro Län, Örebro Kommun och ABF. Tio personer med helt olika bakgrund och livssituationer möts i en berättarföreställning i november på Kulturhuset i Örebro.

Jag och Eva Ahremalm är regissörer med ansvar för process och konstnärlig gestaltning i detta projekt som handlar om möten och livet. Vi söker nu under våren och sommaren människor utan tidigare scenvana, med olika bakgrund, ålder, kön och etnicitet.

När denna grupp är formad kommer vi tillsammans med teaterns och berättandets metoder att skapa själva föreställningen av dessa berättelser och där människorna själva agerar på scenen.

”Vi vill visa att det är vi tillsammans som är samhället. Att vi alla hör ihop oavsett var jag är född, om jag har ett funktionshinder, om jag är gammal eller ung. Vi vill rasera ett vi och dom tänkande och öppna för nya insikter att vi alla behöver varandra. Vi ser det som en av de viktigaste uppgifterna idag - att vara med och skapa ett samhälle som bygger på förståelse och respekt, delaktighet och framtidstro och inte minst - dialog!”

Föreställningen kommer att spelas sex gånger på Kulturhuset i Örebro under hösten 2015. Repetitioner startar i början av september.

Genrep är 5 november. Föreställningar är 6, 7, 12, 13 och 14 november.

Vill du vara med? Hör av dig så träffas vi för ett samtal.

Kontakt:

Eva Ahremalm 0731- 831016 - info@evaahremalm.se

Maria Sedell 070 – 44 33 987 – maria@sedell.se

Nu är vi igång…

Tio personer mellan 20 och 97 år deltar. Vi har hunnit träffas två ggr och börjat arbeta med berättarföreställningen om våra liv. Det är pirrigt och spännande och det är med stor ödmjukhet som Eva och jag arbetar med olika dramaövningar och deltagarnas livsberättelser. De flesta har inte tidigare någon erfarenhet av att stå på scenen....men stor erfarenhet av livet.
Vi kommer att berätta, repetera och tillsammans forma en föreställning som har premiär på Kulturhuset i Örebro den 6 november kl 19.00.