Posted in Okategoriserade.

One Comment

  1. Vilken härlig premiär på vårt berättarcafé. I strålande vårsol hittade 19 personer ut till Borrarbacken. Några hade tidigare varit här andra letade sig fram med hjälp av karta. Bitte Alling-Ode var huvudberättare. Hon berättade om vattensituationen på Västbanken och i Gaza och de starka kvinnornas kamp. Sedan associerades det fritt här i köket på tema vatten. Allt från is-tsunami till dråliga västgötahistorier. Personliga berättelser och reflektioner. Tack alla ni som var här och möttes med ord. Vill du som läser detta skriva några tankar eller en berättelse på tema vatten så är du välkommen. Nästa café är den 17 april kl 16:00. Då är temat: “Hur rädd kan man bli?”
    Välkomna.
    Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *